Universal ve Illumination, geçtiğimiz hafta sonu "Çılgın Hırsız 4" ile gişede büyük bir çıkış yakalarken, "Minyonlar" serisinin üçüncü filminin 30 Haziran 2027'de sinemalarda olacağını duyurdu.

Minyonlar Serisinin Yeni Bölümü Geliyor Bu heyecan verici duyuru, 2022'de "Minyonlar: Gru'nun Yükselişi" filminin dünya genelinde 940 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmesinin ardından geldi. "Çılgın Hırsız 4" ise sadece ABD ve Kanada'da ilk haftasında 147 milyon dolar kazanırken, dünya genelinde toplamda 255 milyon dolarlık bir gelir elde etti.

2010 yılında başlayan "Çılgın Hırsız" serisinde Minyonlar'a ses veren Pierre Coffin, önceki üç "Çılgın Hırsız" filminin ve 2015 yılında yayınlanan ilk "Minyonlar" filminin yönetmeni olarak tekrar kamera arkasına geçecek.

İlk "Minyonlar" filminin yanı sıra "Evcil Hayvanların Gizli Hayatı" filmlerinin de senaryosunu yazan Bryan Lynch, bu projede yeniden senaryo yazarlığını üstleniyor. Illumination’ın kurucusu ve CEO’su Chris Meledandri ise Bill Ryan ile birlikte yapımcılığı üstlenecek. "Çılgın Hırsız" ve "Minyonlar" filmleri, Illumination'ı Hollywood animasyon dünyasında tanınır hale getirerek dünya çapında yaklaşık 5 milyar dolarlık gişe hasılatı elde etti.