Tesla, bugün devasa kamyon modeli Cybertruck için tasarladığı bagaj bölmesi kalkanını duyurdu. Bununla birlikte birkaç yeni aksesuar daha tanıtan Tesla, "kurşun geçirmez" olarak bilinen kamyonetini daha da sağlamlaştırdı. İşte Tesla Cybertruck'ın dikkat çeken kalkanı.

Tesla, Cybertruck için ürettiği kalkanı 300 dolara satacak!

Tesla, bugün kurşun geçirmez kamyonunun bagaj kapağı için tasarladığı kalkanı tanıttı. Şirketin açıklamalarına göre bagaj kapağı üzerine yerleştirilen bu kalkanın amacı, arka tarafta taşınan malzemelerin araca zarar vermemesini sağlamak. 300 dolar gibi bir fiyata satılacak olan bu kalkan, her ne kadar amacı dolayısıyla masum görünse de, Tesla Cybertruck'ın balyoz ve kurşun gibi cisimlere dayanıklı olması nedeniyle tartışma konusu oldu.

Öte yandan piknik, spor ve dış etkinlikler için geliştirdiği bagaj bölmesi koltuğunu da tanıtan şirket, bagajın içerisine monte edilen bu koltuğu 100 dolar fiyatla satışa sundu. Hem bağımsız olarak hem de kalkan ile birlikte monte edilebilen koltuk, aynı zamanda katlanabilir vaziyete geçebiliyor.

Cybertruck'ın bagajı için iki yeni aksesuarı tüketicileri ile buluşturan şirket, kamp, piknik ya da farklı dış mekan aktiviteleri tutkunları için oldukça uygun fiyatlı iki yenilik sunuyor. Koltuk fikri mantıklı görünse de zaten kurşun geçirmez bir araca kalkan satmak biraz tuhaf görünüyor. Ancak bisiklet ya da kayak gibi cisimlerin oluşturacağı küçük çizikler için yararlı olabileceğini söyleyebiliriz. Siz Tesla Cybertruck'ın yeni aksesuarlarını nasıl değerlendiriyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bekliyoruz.