Caviar, Samsung Galaxy Z Fold 6 için tasarladığı Corona koleksiyonu ile katlanabilir telefonu bambaşka bir seviyeye taşıdı. Koleksiyonda üç farklı model sunan Caviar; üst düzey işçilik ve timsah derisi gibi lüks malzemeler kullandı. İşte 18 ayar altın kaplama Samsung Galaxy Z Fold 6 modeli.

Altın ve timsah derisi kaplamalı Samsung Galaxy Z Fold 6

Caviar, yeni koleksiyon kapsamında üç farklı versiyon geliştirdi. Ancak en çok ilgi çeken modeli ise 72 bin 360 dolarlık fiyatıyla Golden Edge sürümü oldu. Dünya çapında sadece 17 adet üretilen Golden Edge; timsah derisi ve 18 ayar som altın kaplama ile geliyor. Ayrıca özel tasarım detaylarıyla da göz kamaştırıyor.

PVD kaplamalı titanyum çerçevesi ise lüks saatleri aratmayacak kadar şık. Caviar, özel sürüme kendi imzasını da koymayı unutmadı. Serideki diğer versiyonlar ise Nautilus ve Master Link olarak adlandırılıyor, sırasıyla 10 bin 200 dolar ve 10 bin 490 dolar fiyat etiketlerine sahip.

Her iki model de havacılık sınıfı titanyum kaplamaya yer veriyor. Ayrıca birinci sınıf deri yüzeyi ile de dikkat çekiyor. Caviar, bu modellerde üst düzey işçilik ve kaliteli malzemeleri birleştirerek benzersiz bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Corona koleksiyonunun ötesinde Caviar, iPhone 16 serisi için de benzer tasarımlar sunacağını açıkladı. Üç farklı iPhone modeline Lunar Crown, Obsidian ve Contour versiyonları geliştirecek. Bu modellerin de fiyatlandırması 9410 dolardan başlayarak 9630 dolara kadar yükselecek.

Peki ya siz bu Galaxy Z Fold 6 versiyonları hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda düşüncelerinizi ve bu özel koleksiyon hakkındaki görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.