Avangart girişimci K-RIDES, Türkiye'nin motosiklet sektöründe çığır açan bir devrim niteliği taşıyor. Türkiye'de öncü bir motosiklet markası olmaya kararlı olan K-RIDES, motosiklet dünyasının köklü ismi Royal Enfield ile iş birliği yaparak, markanın orta hacimli ve nefes kesici modellerini Türk motosiklet tutkunlarıyla tanıştırdı. Bu güçlü iş birliği, K-RIDES'ın ilk mağazasının Ataşehir Watergarden AVM'de büyük bir törenle açılmasıyla perçinlendi. İşte Royal Enfield'ın Türkiye'de sunduğu tüm modellerin büyüleyici koleksiyonu...

Türkiye'yi Sallayan Royal Enfield Modelleri

Royal Enfield ve K-RIDES'ın sinerjik iş birliği, ikonik motosiklet dünyasında büyük bir merakla beklenen 350cc'den 650cc'ye kadar büyüleyici bir yelpaze sunuyor. K-RIDES'ın sunduğu Royal Enfield modellerinin eksiksiz listesi şöyle: Bullet, Classic, HNTR350, Meteor, Super Meteor, Interceptor, Continental GT ve macera tutkunlarının vazgeçilmezi Himalayan.

Himalayan


Himalayan, Royal Enfield'ın saf motosiklet felsefesine sadık kalırken, güçlü bir macera mirasına sahip bir efsanedir. Yeni Himalayan 450, maceranın sizi taşıyacağı her yerde benzersiz bir gezinti sunarken çok yönlülük ve yeteneklerini koruyor.


Bullet 350


Efsanevi Bullet 350, 1932'de ilk kez piyasaya sunulduktan sonra 1950'lerde Hindistan Ordusu tarafından büyük bir siparişle onurlandırıldı. O zamandan beri Hindistan kültürünün ayrılmaz bir parçası haline gelen Bullet 350, 2023 yılında modern iyileştirmeler ve değişmeyen ruhuyla Avrupa'da yeniden boy gösterdi.


Classic 350


Classic 350, geçmişin geleneklerini ve üstün işçiliğini zamansız bir estetikle birleştiriyor. Ayırt edici özelliklerini oluşturan kıvrımlı çamurluklar, gözyaşı damlası şeklindeki yakıt deposu, karakteristik far, karter kapaklarının kusursuz hatları, benzersiz renkler ve egzozdan gelen melodik ses, Royal Enfield Classic'in eşsiz bir uyum içinde bir araya gelmesini sağlıyor.


HNTR 350


HNTR 350, sokaklarda sorunsuz manevralar yapmanızı sağlamak için tasarlandı. Rahat sürüş pozisyonu, yenilikçi eğim açısı ve düşük ağırlık merkezi ile HNTR 350, her bilek hareketinde benzersiz bir çeviklik sunan tepkisel bir gaza sahip.


Meteor 350


Meteor 350, dünya çapında genç ve hevesli sürücüler için vazgeçilmez bir seçenek olmaya devam ederken, deneyimli motosikletçilere de erişilebilir bir kapı aralıyor. Şehir içi işe gidip gelmelerde ya da şehir dışı uzun yolculuklarda Meteor 350, motosiklet uzmanları tarafından rafine edilmiş bir safkan cruiser olarak tanımlanıyor.


Super Meteor 650


Mükemmel bir cruiser niteliği taşıyan Super Meteor 650, rahat sürücü ergonomisine mükemmel kontroller ve göstergeler eşlik ediyor. Yolda benzersiz bir denge sağlarken virajlarda nefes kesici bir sürüş deneyimi sunuyor. Esnek ve ipeksi motoruyla bol tork üreten Meteor 650, zamanda yolculuk hissi uyandıran retro stiliyle kolayca tanınıyor.


Interceptor 650


1960'ların ve 1970'lerin ikonik modeline saygı duruşunda bulunan Interceptor'un güncel yorumu, mükemmel bir stil ve performans dengesi ile karşımıza çıkıyor. Interceptor 650, otantik bir İngiliz roadster'ın ruhunu ve görünümünü korurken, California güneşinin bir yansımasıyla modern bir klasik olarak öne çıkıyor.


Continental GT 650


Continental GT 650, cafe racer kültürünün ruhunu yansıtan bir başyapıt. Şekillendirilmiş deposu, sportif duruşu ve yatık sürüş pozisyonu ile klasik bir cafe racer'ın tüm özelliklerini barındıran Continental GT 650, şehirde keyifli zamanlar geçirmek için mükemmel bir seçim.