Mobil oyun endüstrisinde çığır açan Arena Breakout: Realistic FPS'nin geliştiricisi Level Infinite, bu kez sınırları aşarak oyuncuları benzersiz ve sürükleyici bir PC deneyimine davet ediyor. Tencent'in bir alt kuruluşu olan MoreFun Studios, Arena Breakout: Infinite ile bilgisayar oyuncularına benzeri görülmemiş bir taktiksel askeri çıkarma deneyimi vaat ediyor.

Arena Breakout: Infinite ile PC'lerde Gerçekçiliğin Yeni Boyutunu Keşfedin

Arena Breakout: Realistic FPS'nin PC versiyonu olan Arena Breakout: Infinite, bu yılın sonlarında piyasaya sürülecek olan ücretsiz bir oyundur. Oyuncular, mayıs ayında resmi web sitesi üzerinden yapılabilecek kayıtla kapalı betaya katılarak bu benzersiz deneyimi erkenden yaşayabilirler. Ayrıca oyunun Steam sayfası da oyuncuların ziyaretine açık.

Arena Breakout: Infinite, ultra gerçekçi grafikleriyle oyuncuları sürükleyici bir dünyaya taşıyor. 360 derece uzamsal ses efektleri ve gerçek zamanlı aydınlatma sistemi, oyunu benzersiz bir deneyime dönüştürüyor. Oyuncular, 500'den fazla silah eklentisi ile kendi benzersiz stratejilerini oluşturabilir ve rakiplerini alt edebilirler.

Arena Breakout: Infinite beta sürümünü oynamak için resmi web sitesine giderek "Beta Signup" butonuna tıklayın. Açılan pencerede kayıt işlemini tamamlayarak oyunu erkenden deneyimleme şansını yakalayabilirsiniz. E-posta adresinizi doğrulayarak ülkenizi seçtikten sonra kaydınızı onaylayabilirsiniz. Kapalı beta süreci mayıs ayında başlayacak.

Arena Breakout: Infinite sistem gereksinimleri aşağıdaki gibidir:

Minimum Sistem Gereksinimleri:
- İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)
- İşlemci: Intel Core i5-6300K veya AMD Ryzen 5 2600
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB veya AMD Radeon RX 580 8GB
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 60 GB kullanılabilir alan
- Ekran Çözünürlüğü: 1920x1080


Önerilen Sistem Gereksinimleri:
- İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)
- İşlemci: Intel Core i7-8700K veya AMD Ryzen 7 3800X
- Bellek: 16 GB RAM
- Grafik Kartı: NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB veya AMD Radeon RX 5700
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 60 GB kullanılabilir alan
- Ekran Çözünürlüğü: 2560x1440
Sürükleyici grafikleri, taktiksel oynanışı ve çok oyunculu deneyimiyle Arena Breakout: Infinite, PC'de en çok beğenilen FPS oyunları arasında yerini almaya hazırlanıyor. Oyuncuların görüşlerini aşağıdaki yorumlar bölümünde paylaşmaları rica olunur.