Korkunun efsanevi büyüsü, Capcom'un vizyonuyla hayat bulan Resident Evil serisi, dünya çapında oyun tutkunlarının yüreklerinde yankılanmaya devam ediyor. Sayısız ödüle, milyonlarca satılan kopyaya imza atan seri, korkunun sınırlarını zorlamaya devam ediyor. Hayatta kalmanın içgüdüsel dürtüsüyle, her oyun, oyuncularını zombilerin ve ürkütücü canavarların kasıp kavurduğu ürpertici ortamlara sürüklüyor.

Resident Evil: Korkunun Ebedi Tacı

Capcom'un hayal gücüyle 1996'da hayata gelen Resident Evil, oyun dünyasını derinden sarsan bir fenomen haline geldi. Zombilerle dolu bir malikanede başlayan ürkütücü yolculuk, yıllar boyunca devam etti ve oyunseverleri soluksuz bırakan sayısız devam oyunu ve yenilemeyle zenginleşti. Serinin 2024 itibariyle, remake'ler de dahil olmak üzere yaklaşık 20 başlığıyla, korku türünün tartışmasız krallarından biri olarak tahtını koruyor.

Capcom'un bugün yaptığı duyuruyla, Resident Evil'in 1996'dan bu yana 154 milyondan fazla kopya sattığı ortaya çıktı. Serinin 2023'te piyasaya sürülen son oyunu olan Resident Evil 4 Remake, 7 milyondan fazla ünite satarak bu başarı hikayesini daha da perçinledi.

Resident Evil 4, Amerika Birleşik Devletleri'nin seçkin bir ajanı olan Leon S. Kennedy'nin, Başkan'ın kaçırılan kızını kurtarma görevini konu alıyor. Bu macera, Leon'u tehlikeli ve gizemli bir yolculuğa çıkarıyor, korku ve gerilimin sınırlarını zorluyor.

Resident Evil 4'ün sistem gereksinimleri ise şu şekilde belirtiliyor;

Bu korku serüvenini siz de deneyimlemek istiyorsanız, Resident Evil oyunlarını mutlaka keşfetmenizi öneririz. Capcom'un yarattığı bu korku klasiği, adrenalin seviyenizi yükseltecek ve kalbinizi ağzınıza getirecek anlar yaşatmaya hazırlanın. Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!