19 Ocak'ta görücüye çıkan Palworld, Pokémon benzeri fikriyle kısa bir sürede Steam tarihinde en çok oyuncuya sahip ikinci yapım olmayı başardı. Fakat son günlerde durum söz konusu yapım için pek de yolunda gitmiyor. Zira son raporlar Palworld'un oyuncu kitlesinin büyük bir çoğunluğunu kaybettiğini ve Steam listelerinde inanılmaz bir düşüş yaşadığını gösteriyor. İşte Steam'in en popüler oyunları listesi!

Steam'in En Popüler Oyunları Listesi

Steam, paylaştığı verilerle bilinen SteamDB, haftanın en çok satanları listesini güncelledi. Geçen günlerin en ilgi gören oyunlarına baktığımızdaysa zirvede mühim bir değişikliğin olduğunu görüyoruz. Zira birkaç haftadır zirvede devam eden Palworld, ilginin son zamanlarda kaybolmasıyla Steam listelerinde aşağı doğrultusunda hızla düşmeye devam ediyor. Oyun, son olarak altıncı sıralara kadar geriledi. Listenin zirvesinde ise geçen hafta çıkış yapan Helldivers 2 yer alıyor.

Listenin ikincisi oyun yelpazesiyle geniş bir kitleye hitap etmeyi sürdüren Counter-Strike 2 oldu. Son haftalarda yükseliş gösteren ve en çok sevilen oyunların arasındaki yerini koruyan Apex Legends ise üçüncü sırada yer alıyor. Dördüncü sırada ise pastadan payını almayı başaran PUBG yer alıyor. Listenin bir sonraki sırasında ise Steam Deck karşımıza çıkıyor. Ancak markanın konsolunun oyunlarla birlikte listeye sokulma nedeni ilgili herhangi bir bilgi söz konusu değil.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce hangi oyun hangi sırada olmalıydı? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın!