Microsoft'un halihazırda sunmuş olduğu oyun aboneliği olan Xbox Game Pass hizmeti, birçok oyun sever tarafından tercih edilmektedir. Bu anlayışla hareket ederek şirket, servis kütüphanesinde bulunan yapımlara yenilerini de dahil etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yüzlerce liralık oyunların ekleneceği açıklanmıştı. Kısa süre önce duyurusu yapılmayan Dead Island 2 şu anda Xbox Game Pass kütüphanesine sürpriz bir şekilde eklendi. Çok az kişinin henüz haberi yok gibi görünüyor. Ancak bu oyun için bir durum ortaya çıktı. Aslında Dead Island 2'nin yalnızca konsoldan oynandığını duyarsanız fazla şaşırmayın.

Dead Island 2 Hakkında Bilgi!

Dead Island 2, sürpriz bir şekilde Xbox Game Pass kütüphanesine eklendi. Fakat bununla birlikte duyuru yapılmadı ve pek çok kişi bu eklemeden haberdar bile değil. Öyle ki bu oyun, yalnızca konsol üzerinden oynanabiliyor. Yazının devamında duyurulan bu oyun hakkında detaylı açıklamalar yapılmıştır. Dead Island 2, aslında bilgisayar sürümüne de sahip. Zira Epic Games Store üzerinden rahat bir şekilde satın alınabiliyor. Bu bağlamda neden sadece konsol ile sınırlı erişime sahip olduğu bilinmiyor. Önümüzdeki dönemlerde Game Pass'in bilgisayar kütüphanesine de eklenebilir.

2011 senesinde çıkan Dead Island'ın devamı olarak geçen sene ile birlikte piyasaya sürülen Dead Island 2, Deep Silver Dambuster Studios tarafından geliştirildi. Bu yapım, zombilerin istila ettiği bir dünyada hayatta kalma üzerine kurulu. Oyuncular, hem hayatta kalmak, hem de zombilerle mücadele edebilmek için önemli ve gerekli kaynakları toplayıp silahlar, ekipmanlar bulmalı.

Hem savaş mekanikleri hem de zombi çeşitliliğinden dolayı dikkat çeken Dead Island 2, mizahi unsurlar ile şiddet unsurlarını birleştiriyor. Böylelikle son derece gerilim dolu bir deneyim sunuyor. Korku türünü sevenlerin göz atması gereken bu oyun, iyi bir deneyim olacağa benziyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.