Oppo'nun yeni orta segment modeli F25 Pro, dikkat çekici özellikleri ve son derece şık tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Oppo F25 Pro sonunda, lansman görselleri ve özellikleri ile resmi olarak duyuruldu. Şimdi ise, heyecanla beklenen fiyatının da gün ışığına çıkmasıyla birlikte, son halini aldı.

Oppo F25 Pro Son Halini Aldı: Fiyat ve Özellikleri

Bir hafta sonra gerçekleşecek resmi lansmanına hazırlanan Oppo F25 Pro, kullanıcıların tam olarak istedikleri özelliklerle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Daha önce de belirtildiği gibi, yeşil, mavi, pembe ve bordo renk seçenekleri ile piyasaya sürülecek olan F25 Pro, adeta gökkuşağının tüm renklerini bünyesinde barındırıyor.

Cihazın "Hakkında" kısmının görüntüsünü sızdıran kaynak, aynı zamanda cihazın özelliklerini doğrulamayı da ihmal etmedi. CPH2603 model numarası ile gelen Oppo F25 Pro, güç merkezinin MediaTek Dimenstiy 7050 işlemcisi olduğunu gösteriyor. Cihaz, 8GB RAM bellek ve 128GB depolama alanını kullanıyor. Ayrıca sızıntılar, 256GB UFS 3.1 depolama alanı ile donatılmış bir sürümün de gelebileceğini haber veriyor.

F25 Pro'nun arkasında, 64 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel geniş açılı kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü yer alıyor. Ön tarafında ise, yüksek çözünürlüklü fotoğraflar ve videolar çekmek için 32 megapiksellik bir kamera bulunuyor.

F25 Pro, 6,7 inç büyüklüğünde bir FHD+ ekrana sahip. Bu ekran, 120Hz yenileme hızı sunuyor ve kullanıcıların daha akıcı ve kesintisiz bir deneyim yaşamasını sağlıyor. İşletim sistemi olarak, Android 14 tabanlı ColorOS 14'ü kullanan cihaz, 5000 mAh'lik bir pilden güç alıyor. Sızıntıların arasında, cihazın 67W hızlı şarj desteğiyle geleceği bilgisi de yer alıyor.

Tüm bu etkileyici özellikleri ile Oppo F25 Pro 5G, 29 Şubat'ta düzenlenecek lansmanda resmen tanıtılacak. Beklentilere göre, cihaz 300 Dolar gibi bir fiyatla raflarda yerini alacak. Oppo F25 Pro'nun lansmanını heyecanla bekliyor ve sizlerin de cihaz hakkındaki yorumlarınızı merak ediyoruz.