Son dönemlerde teknolojinin en ön saflarında yer alan ve birçok alanda öncü olan NVIDIA yine dudak uçuklatan bir hamleyle herkesi şaşırttı. Bugün hem kazandığı parayı açıkladı hem de kullanıcılara özel bir kararı açıkladı. Yeni NVIDIA uygulaması ile tanışın.

NVIDIA'nın Yeni Ufukları: Mutluluk Veren Birleşme

NVIDIA'nın bilgisayar kullanıcıları için iki ayrı uygulaması bulunuyordu. Birinci program, ekran ayarlarının özelleştirilebileceği NVIDIA Denetim Masası, ikinci program ise sürücü güncellemeleriyle beraber oyun optimizasyon seçeneklerine ulaşabileceğiniz NVIDIA GeForce Experience. Bu iki ayrı uygulamanın varlığı, kullanıcılar tarafından zorluk yaşatıyordu. Ancak NVIDIA, kullanıcı deneyimini önemseyerek harekete geçti ve kullanıcıların içine su serpti.

NVIDIA'nın yeni uygulaması, kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını tek bir platformda topluyor. Optimizasyon, güncelleme veya ayarlarla ilgili her şeyi bir arada sunuyor. Henüz beta sürecinde olan NVIDIA uygulaması, kısa bir süre sonra kullanıcılarla buluşacak.

Peki, yeni NVIDIA uygulamasında neler var? Sol taraftaki dikey menü aracılığıyla erişebileceğiniz sayfaları keşfedelim.

NVIDIA uygulamasının ana sayfasında, genel bir görünüm elde ediyorsunuz. Bilgisayarınızdaki oyunları ve NVIDIA’nın sunacağı yazılımlara hızlıca erişebilirsiniz. Oyunların üzerine gelerek doğrudan oyuna giriş yapabilir veya ayarlarına erişebilirsiniz.

Sürücüler sayfası ise, sisteminizi otomatik olarak yeni bir sürücü güncellemesi olup olmadığını kontrol edecek ve varsa hızlı bir şekilde güncelleme işlemini başlatabileceksiniz. Ayrıca, mevcut sürücüyle sunulan yenilikleri ve düzeltilen hataları okuyabilirsiniz.

Oyuncular için NVIDIA'nın yeni uygulamasında en çok ziyaret edilen sayfa muhtemelen Grafikler olacak. Buradan, bilgisayarınıza yüklediğiniz oyunların grafik ayarlarına erişebilir ve tek butonla karşılaştırabilirsiniz. İsterseniz her oyun için ayrı ayarlar yapabilir, isterseniz genel ayarlar oluşturabilirsiniz.

NVIDIA uygulamasının bu sayfası da bir hediye köşesi gibi. Ufak da olsa bu bölümde elinizde bir kupon varsa ödülünüzü alabilirsiniz. Ayrıca, tüm kullanıcılara sunulan hediyelere de erişebilirsiniz.

Ayarlar bölümünde, uygulamayla ilgili tüm ayarlara ulaşabilirsiniz. Otomatik sürücü güncellemelerini yönetebilir, istediğiniz özellikleri açıp kapatabilir, cihazınızın bilgilerini görebilirsiniz.

NVIDIA uygulamasına yakın zamanda yapay zeka destekli RTX Dinamik Titreşim özelliği de eklenecek. Bu özellik, oyundaki görselleri daha net hale getirirken renkleri daha da ön plana çıkaracak. Bu da oyun deneyimini etkileyecek ve daha keyifli hale getirecek.

NVIDIA'nın yeni uygulaması hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizimle paylaşın.