Nurus, sektördeki 97 yıllık deneyimiyle, kendini sürekli yenileyen, öncü ve inovatif bir şirket olarak öne çıkıyor. Teknoloji ve tasarımın bir araya geldiği ürünlerde çağın ihtiyaçlarına verimli çözümler sunan Nurus, modern çalışma hayatının en büyük ihtiyaçlarını karşılıyor.

Nurus'un en son yeniliklerinden biri olan Calma X, kalabalık ofis ortamlarında ve halka açık alanlarda, dış seslerden ve uyaranlardan arındırılmış konforlu bir ortam yaratan bir çalışma alanıdır. Calma X, modern çalışma hayatında en büyük ihtiyaç haline gelen sakin ve izole ortamı sağlıyor ve çalışanların üretkenliğini artırıyor.

Özellikle teknolojinin sürekli gelişmesiyle değişen ofis anlayışı ve çalışma biçimleri üzerinde duran ve inovatif çözümler getiren Nurus, Calma X ile çalışanların gizliliğini ve verimliliğini artırıyor.

Mekanın sunduğundan fazlasını isteyenlere…

Calma X, iç tasarımı ve işlevselliği ile mekanın sınırlarını genişleten bir çalışma alanı sunuyor. Hem bireysel hem de ekip çalışmaları için sessiz ve konforlu bir alan sağlayan Calma X, yüksek sesli çalışma alanlarında ve özel toplantılarda gürültüden arındırılmış bir ortam yaratıyor. Ayrıca, Calma X'in yenilikçi tasarımı, mekanı daha geniş ve ferah gösteriyor.

Calma X, özellikle ofis metrekare fiyatlarının yüksek olduğu bölgelerde ve daha fazla odaya sahip olmayan küçük ofislerde ayrı bir mobil çalışma alanı yaratarak avantaj sağlıyor. Calma X, sadece yenilikçi ve inovatif bir çalışma ortamı değil, aynı zamanda ekonomik bir alternatif de yaratıyor.

Calma X, ses yalıtımının yanı sıra hava akışı, yüksek akustik ve aydınlatma kalitesi de sunuyor. Calma X'in üretimi için insan sağlığına zararlı, kimyasal salınıma sebep olacak hiçbir malzeme kullanılmıyor. Ayrıca, yüksek teknoloji havalandırma sistemi, Calma X'in içerisinde sürekli temiz hava sirkülasyonu olmasını ve havanın dengeli bir şekilde dağılmasını sağlayarak, her köşesine eşit miktarda temiz hava gönderiyor. Bu da, sıcaklık ve nem dengesini optimal seviyede tutarak, içerideki kişilere konforlu bir deneyim sunuyor.

Nurus'un, çevreye karşı olan duyarlılığının önemli adımlarından biri olan MDF toz boya teknolojisiyle üretilen Calma X; böylelikle sadece inovatif ve dönüştürücü bir ürün değil, sürdürülebilir ve çevre dostu bir yaşam tarzını destekleyen önemli bir yenilik olarak öne çıkıyor.

Uçucu organik bileşikler (VOC) içermeyen MDF toz boya, atmosfere zararlı gazların salınımını minimize ediyor ve iç mekan hava kalitesini koruyor. ISO23351 sertifikasına göre sınıf A belgesine sahip olan Calma X, ayrıca uluslararası Indoor Air Quality, DSR ve CE sertifikalarına da sahip.

Özellikle küçük ve kalabalık ofis ortamları için tasarlanan Calma X'in, ihtiyaca ve ortamın metrekaresi göz önünde bulundurulup Small, For U, Medium, Large, X Large, XX Large seçenekleri bulunuyor. Calma X, modern çalışma ve yaşam alanlarını bir daha geri dönmemek üzere, kökünden değiştiriyor.