İnternet site ve mobil uygulamalarda arayüz, kullanıcı deneyimi açısından önemli bir unsur olarak kabul edilmektedir. Bu nedenle, geliştiriciler sürekli olarak yeni güncellemeler üzerinde çalışmaktadırlar. Son olarak Google, kayıt olma ve hesaba giriş yapma sayfalarını yenileyerek kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi hedeflemektedir. İşte yeni arayüz hakkında ayrıntılı bilgiler...

Google Giriş Yapma ve Kayıt Olma Sayfaları Yenilendi: Yepyeni Bir Deneyim

Google, bir süredir kullanıcılarına yeni arayüzü hakkında hatırlatmalar yapıyordu. Sonunda bugün, giriş yapma ve kayıt olma sayfalarında beklenen değişiklik nihayet gerçekleşti. Peki, yeni arayüzde neler değişti?

Google, giriş yapma ve kayıt olma sayfaları için yaptığı bu güncelleme ile ilgili sayfaları Material Design konseptine uyumlu hale getirdi. Yeni tasarım, modern ve kullanımı kolay olması hedeflenerek oluşturuldu. Arka plandaki işleyişte herhangi bir değişiklik yok.

Yeni tasarımın yayınlanması kademeli olarak gerçekleşecek ve bugün (21 Şubat) itibaren başlayıp, 4 Mart'a kadar devam edecek. Buna göre kullanıcılar, güncellenmiş arayüzü en geç 15 gün içinde görmeye başlayacaklar.

Google, mobil uygulamalarını da güncelliyor. Geçtiğimiz günlerde çıkan bir habere göre şirket, Google Mesajlar uygulamasındaki dahili kameraya efektler getirecek. Bu sayede kullanıcılar, çekilen fotoğraflara eğlenceli efektler ekleyebilecekler. Söz konusu bu yeniliğin ne zaman sunulacağı henüz bilinmiyor, ancak önümüzdeki haftalarda yayınlanması bekleniyor.

Bu yeni tasarımı ve özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.